The Union

None

Photo by: Priscilla Du Preez 🇨🇦 on Unsplash

“The Union” – Mark Wahlberg og Halle Berry topper listen over trends

“The Union” er en aktuel tendens med Mark Wahlberg og Halle Berry i hovedrollerne. Filmen, der har skabt stor opmærksomhed, har vakt interesse, da det er blevet afsløret, at skuespillerne aldrig kysser på skærmen, på trods af filmens romantiske tema.

Mark Wahlberg og Halle Berrys mangel på kys i “The Union” har skabt samtaleemner. Instruktøren har forklaret beslutningen om ikke at inkludere et kys mellem de to hovedpersoner i løbet af filmens 109 minutters spilletid, hvilket har skabt en vis spænding om filmen.

Union Academy: MLS’ bedste igen

Udover filmen har “The Union” også referencer til fodbold. US Soccer Collective har endnu engang rangeret Union Academy som den bedste i MLS. Dette placerer Union’s talentpool på et A+ niveau for andet år i træk og gør klubben til en af de to hold, der har modtaget topkarakterer i alle kategorier.

Denne anerkendelse af Union Academy bekræfter klubbens vedvarende engagement og fokus på udvikling af talentfulde spillere inden for MLS.

Yderligere information om “The Union”

For seere, der ønsker at vide mere om “The Union” med Mark Wahlberg og Halle Berry, er filmens trailer og flere oplysninger tilgængelige. Besøg hos Variety kunne afsløre mere om filmen og dens unikke tilgang til romantikgenren uden en traditionel kærlighedsscene mellem hovedpersonerne.

Derudover kan fans af Mark Wahlberg og Halle Berry opnå dybere indsigt i skuespillernes præstationer og kemi på optagelserne af “The Union”.

Afslutning

I en tid med skiftende trends og nyheder har “The Union” formået at fange publikums opmærksomhed og starte samtaler. Såvel filmens utraditionelle tilgang til romantik som Union Academys vedvarende succes inden for fodboldverdenen har bidraget til at sætte dem i rampelyset. Med en stadig stigende interesse og engagement fra både fans og kritikere ser det lovende ud for både filmen og Union Academy fremover.

For at udforske mere om “The Union” og Union Academy samt deres seneste præstationer, besøg philadelphiaunion.com og Variety for flere oplysninger.

Kilder:

  1. https://variety.com/2024/film/news/mark-wahlberg-halle-berry-the-union-netflix-kiss-1236105392/
  2. https://www.philadelphiaunion.com/academy/news/us-soccer-collective-ranks-union-academy-best-in-mls-once-again