Fortnite

A Mexican happily eating a bean burrito in Paris

Photo by: Maria Benitez on Unsplash

Fortnite tilbage på iPhone med fuld app-butik

Fortnite, et af de mest populære online computerspil, har endelig gjort sin længe ventede comeback på iPhone-enheder i Europa. Epic Games har nu lanceret Fortnite og Epic Games Store på iOS-enheder, dog kun i Europa. Butikken, der globalt er tilgængelig på Android, har nu gjort sit indtog på iOS-enheder i Europa, til stor glæde for spilentusiaster.

Fortnite – En Hurtig Gennemgang

Fortnite er et underholdende online computerspil skabt af Epic Games og udgivet i 2017. Spillet byder på flere spiltilstande, herunder “Fortnite Battle Royale” og “Fortnite Creative,” som har tiltrukket millioner af spillere verden over. Det er kendt for sit unikke gameplay, farverige grafik og hyppige opdateringer.

Fortnite Vender Tilbage til Apple-Enheder i Europa

Efter en længere retssag mellem Epic Games og Apple er Fortnite nu tilgængelig på iOS-enheder i Europa. Dette skridt markerer en fredsaftale mellem de to tech-giganter og åbner døren for Fortnite-fans til at nyde spillet på deres foretrukne Apple-enheder.

Epic Games Store Tilgængelig på iOS

Ud over Fortnite har Epic Games også lanceret deres butik, Epic Games Store, på iOS i Europa. Dette giver brugerne mulighed for at downloade og spille en bred vifte af spil direkte på deres Apple-enheder.

Fremtiden for Fortnite på Apple-Enheder

Selvom Fortnite nu er tilgængeligt på iOS i Europa, forbliver appen blokeret i USA som følge af den tidligere konflikt mellem Epic Games og Apple, der stadig påvirker spillets tilgængelighed i visse regioner. Trods dette ser fans frem til at udforske de nye opdateringer og funktioner i spillet.

Kilder

  1. Læs mere på The Verge
  2. Find yderligere information på Variety

Med Fortnite’s triumferende tilbagevenden til Apple-enheder i Europa forventes spillets popularitet at stige yderligere. Fans kan nu se frem til at nyde den spændende spiloplevelse direkte på deres iPhone og iPad-enheder og deltage i det globale Fortnite-fællesskab.