Estrella Byter Namn

A box full of various chocolate bars

Photo by: Denny Müller on Unsplash

Estrella Skifter Navn – En Opmærksomhedsskabende PR-stunt

Estrella, en af Sveriges mest populære snackproducenter, har skabt stor opmærksomhed ved at ændre deres ikoniske logo til “Ostrella” på udvalgte synlige steder. Denne PR-stunt har til formål specifikt at fokusere på deres osteprodukter, men virksomheden agter ikke at ændre navnet officielt.

Baggrund

Estrella, der har etableret sig som et førende mærke på markedet med deres omfattende udvalg af snacks, implementerer med dette logo-skifte en anderledes strategi for at skabe interesse omkring deres osteprodukter og lancere en underholdende og unik kampagne til gavn for deres tilhængere og kunder.

PR-Stunts Effektivitet

Denne PR-stunt tjener som et eksempel på, hvordan virksomheder kan anvende kreativitet og innovation til at promovere deres brand og produkter med stor effekt. Ved midlertidigt at ændre noget så fundamentalt som deres logo formår Estrella at skabe interesse, starte diskussioner på sociale medier og generere en bred nysgerrighed omkring deres sortiment.

Reaktioner

Estrellas skift har allerede affødt en betydelig aktivitet på sociale medieplatforme og blandt forbrugerne. Flere har lagt mærke til ændringerne og har delt deres holdninger til det nye “Ostrella”-logo på platforme såsom Twitter, Instagram og Facebook.

Strategien bag Navneskiftet

Det er blevet afsløret, at dette initiativ udgør en del af en omfattende strategi for Estrella. Med en ny administrerende direktør på 19 år i spidsen søger virksomheden at øge synligheden i osteproduktssegmentet. Navneskiftet følges af en målrettet marketingindsats med det formål at positionere Estrella som en betydningsfuld aktør på markedet for ostebaserede snacks.

Konklusion

Estrellas beslutning om midlertidigt at omdøbe deres logo til “Ostrella” repræsenterer en innovativ og modig PR-stunt, der har skabt markant opmærksomhed omkring virksomhedens osteprodukter. Gennem en nutidig markedsføringsstrategi demonstrerer Estrella, hvordan kreativitet og eventyrlyst kan styrke et brands tilstedeværelse og skabe engagerede kunder.

Kilder:

  1. Café – Estrella byter namn – men inte på riktigt
  2. Resume – Nya vd:ns djärva drag – byter namn på Estrella