Brett Clibbery

Lines and sails

Photo by: Ian Keefe on Unsplash

Mystisk død af det erfarne sejlpar på Sable Island

I en hjerteskærende hændelse blev det erfarne sejlpar, Brett Clibbery, 70, og hans kone, Sarah Packwood, fundet døde på Sable Island, bedre kendt som “Atlantens kirkegård”. Parret, med en solid baggrund inden for sejlads, blev opdaget på deres båd, strandet på øen med de barske farvande og det ugæstfrie vejr.

Uklare omstændigheder omkring det erfarne sejlpar

På et delt videooptagelse ses Brett Clibbery, med vinden i håret og smilende, styre båden. Parret var angiveligt midt i et transatlantisk eventyrsejlads, da tragedien ramte. Clibbery og Packwood blev fundet på båden, mens dødsfaldenes omstændigheder fortsat mangler afklaring.

Sable Island – En nådesløs farvand for sejlere

Sable Island, øst for Nova Scotia i Canada, står som et af verdens farligste steder at sejle. Den lumsk havbund, tåge og de voldsomme vejrforhold har eftersigende forårsaget talrige skibsforlis igennem historien. Øen har etableret sit ry som “Atlantens kirkegård” på baggrund af de mange ulykker, der har ramt området.

Eksperimenterede sejlere med en passion for havet

Brett Clibbery og Sarah Packwood var erfarne sejlere med en brændende passion for eventyrsejlads. Med års erfaring havde de respekt for havets farer, hvilket gør denne tragedie endnu mere uforståelig, idet den minder om naturens luner.

Eftersøgningen afklarer mysteriet om det erfarne sejlpar

Efterforskningen om Brett Clibbery og Sarah Packwoods død fortsætter for at få klarhed over begivenhederne under den skæbnesvangre sejltur over Atlanten. Den pludselige afgang har rystet sejlsportsverden og hjælper os med at huske både havets nåde og nådeløshed.

Mindet om de tabte søfolk og de dyb, uudforskede farvande, der stadig skjuler deres hemmeligheder, minder os om kærligheden og respekten for havet, som vil blive videreført til næste generation.

Kilde: