Kingsman

Endeavor action figure from My Hero Academia

Photo by: Guillermo Diaz on Unsplash

En guide til Kingsman-franchisen

Kingsman-franchisen har fængslet sit publikum med actionfyldte scener og spændende plot. Med allerede fire udgivne film og to nye på vej er det ikke overraskende, at denne franchise har cementeret sig som et centrum i populærkulturen. Lad os udforske, hvad Kingsman handler om, hvilke film der er blevet udgivet, og hvor man kan se dem.

Baggrund for Kingsman-franchisen

Kingsman er en filmserie baseret på tegneserier skabt af Mark Millar og Dave Gibbons. Franchisen begyndte med udgivelsen af “Kingsman: The Secret Service” i 2014, efterfulgt af “Kingsman: The Golden Circle” i 2017. Den seneste tilføjelse til serien er “The King’s Man” fra 2020. Med to kommende film på horisonten fortsætter Kingsman med at imponere sit publikum.

Film i Kingsman-serien

  1. Kingsman: The Secret Service (2014): Introducerer seerne til det hemmelige spionagentur Kingsman og dets rekruttering af den unge Eggsy Unwin.
  2. Kingsman: The Golden Circle (2017): Eggsy vender tilbage på en ny mission med Kingsman-agenturet for at konfrontere en ny trussel.
  3. The King’s Man (2020): En forhistorie, der udforsker opstarten af Kingsman-agenturet under Første Verdenskrig.

Med to nye film på vej udvider Kingsman sit filmunivers og tilbyder seerne mere action, spænding og intriger.

Hvor kan Kingsman-filmene ses?

For dem, der ønsker at se eller gense Kingsman-filmene, er der flere muligheder. Disse film kan streames på populære platforme som Netflix, Amazon Prime Video eller lejes eller købes digitalt på tjenester som Google Play Movies eller Apple iTunes.

Kingsman-franchisen byder actionfilm- og spiongenrefans på en spændende oplevelse. Med en stjernespækket rollebesætning og imponerende actionsekvenser har disse film formået at imponere et bredt publikum.

Afsluttende overvejelser

Kingsman-franchisen har sat sit præg på actiongenren med sin unikke kombination af spænding, humor og imponerende actionsekvenser. Med flere film på vej er det klart, at denne franchise vil fortsætte med at underholde fans verden over. Så hvis du endnu ikke har udforsket Kingsman-universet, er det måske tid til at begive dig ud på en rejse ind i denne spændende verden.

Kilder: