Expofacic

Colorful confetti falling down with a teal background

Photo by: Jason Leung on Unsplash

Expofacic: En Hyldest til Portugisisk Kultur og Underholdning

Expofacic er en årlig begivenhed i Cantanhede, Portugal, der hylder landets kultur, musik, gastronomi og underholdning med over 5.000+ besøgende årligt, hvilket gør det til en af de mest populære festivaler i landet. Lad os udforske, hvad der gør Expofacic så unik.

Historisk Baggrund

Festivalen blev oprindeligt afholdt i 1990 og er siden blevet en fast tradition i Cantanhede-området med det formål at promovere og fejre den portugisiske kulturarv, samtidig med at den tiltrækker både lokale og internationale besøgende.

Spændende Aktiviteter

Expofacic tilbyder en bred vifte af aktiviteter og attraktioner såsom koncerter med velkendte portugisiske musikere, traditionelle madboder, kunsthåndværk og lokale produkter, familievenlige aktiviteter m.m. – noget for enhver smag og aldersgruppe.

2024’s Highlights

Dette år byder Expofacic på særlige begivenheder, herunder Portugal dos Pequenitos, et område med miniature af portugisiske monumenter, samt præsentationen af MXR-mærket ved Stand Pitstore 223, en nyhed spændende for motorsportsentusiaster.

Mediedækning og Lokal Interesse

Lokale medier som Diário de Coimbra og andre regionale aviser har dækket festivalen, delende nyheder og opdateringer med offentligheden og fremhæver begivenheden med deres medieeksponering.

Deltagelse og Billetinformation

Expofacic er åben for alle og tilbyder forskellige billettyper som enkeltbilletter, familiebilletter og VIP-pakker. Besøgende opfordres til at tjekke festivalens officielle hjemmeside for opdaterede oplysninger om billetpriser og tilgængelighed.

Afsluttende Ord

Denne festival giver både lokalbefolkning og turister en fantastisk mulighed for at opleve alt det bedste fra den portugisiske kultur inden for musik, mad og sjov, der skaber en mindeværdig og underholdende atmosfære for alle besøgende.

For yderligere information om Expofacic 2024 og de seneste opdateringer, besøg Diário de Coimbra og Pitstore 223.