Uw

lexscpoe teaching a class

Photo by: LexScope on Unsplash

Faglig Udvikling gennem Warszawas 4EU+ Workshop for Ansatte og Doktorgradsstuderende

Universitetet i Warszawa, også kendt som UW, arrangerer Warsztaty 4EU+ for medarbejdere og ph.d.-studerende den 27. og 28. september ved Instituttet for Neofilologi, beliggende på Dobra 55 eller deltage online. Formålet med arrangementet er at fremme faglig udvikling og videndeling blandt personalet og forskerne på universitetet.

Fokuseret Initiativ for Styrket Samarbejde

Warsztaty 4EU+ er en del af 4EU+ Alliance’s initiativ dannet i 2018. Alliancen består af Sorbonne Universitetet, Heidelberg Universitet, Københavns Universitet og Universitetet i Warszawa med det formål at styrke samarbejdet og udvekslingen af viden på tværs af europæiske universiteter.

Varieret Program og Interessante Emner

Deltagerne vil kunne deltage i workshops, seminarer og forelæsninger om forskellige emner relateret til forskning, undervisning og akademisk udvikling. Programmet er designet til at imødekomme behovene hos både akademisk personale og administrative medarbejdere, og det tilstræber at skabe et tværfagligt læringsmiljø.

Centralde Emner og Diskussioner

Under Warsztaty 4EU+ vil nøgleemner som digitalisering i uddannelse, bæredygtig udvikling, diversitet og inklusion samt forskningsfinansiering blive behandlet. Disse emner vil muliggøre udveksling af viden og bedste praksis på tværs af discipliner.

Mulighed for Online Deltagelse og Netværksmuligheder

For dem der ikke kan deltage fysisk, tilbyder UW online deltagelse. Dette gør arrangementet tilgængeligt for ansatte og studerende fra fjerne steder. Udover de faglige aktiviteter, vil Warsztaty 4EU+ også skabe mulighed for netværksdannelse og samarbejde på tværs af universiteter og discipliner.

Tilmelding og Yderligere Information

Interesserede ansatte og ph.d.-studerende opfordres til at tilmelde sig på Universitetet i Warszawas officielle hjemmeside, da der er et begrænset antal pladser tilgængelige. Tilmelding i god tid anbefales for at sikre en plads ved arrangementet.

Konklusion

Warsztaty 4EU+ tilbyder en enestående mulighed for faglig udvikling og samarbejde på tværs af discipliner for ansatte og ph.d.-studerende ved Universitetet i Warszawa. Arrangementet sigter mod at styrke samarbejdet mellem universiteterne i 4EU+ Alliance og skabe en dynamisk læringsoplevelse for alle deltagere.

Referencer: