Ursula Von Der Leyen

Red Rose

Photo by: Shaurya Sagar on Unsplash

Europæisk Kommissionsformand Ursula von der Leyen lover støtte til landmænd

I hendes nye embedsperiode har Ursula von der Leyen, formanden for Europa-Kommissionen, forpligtet sig til at støtte landmænd og gartnere i overgangen til bæredygtigt landbrug. Dette løfte markerer et centralt skridt i at styrke landbrugssektoren og sikre en mere bæredygtig fremtid for Europa.

Ursula von der Leyen: Baggrund og Karriere

Ursula von der Leyen, en tysk politiker, har siden 2019 været formand for Europa-Kommissionen. Med en imponerende karriere inden for tysk politik, herunder ministerposter som forsvarsminister og arbejdsminister, har hun altid været engageret i europæisk politik og fokuseret på økonomisk vækst, bæredygtighed og social retfærdighed.

Støtte til Landbruget som Prioritet for Europa-Kommissionen

Europa-Kommissionen under ledelse af Ursula von der Leyen betragter støtte til landbruget som en hjørnesten i EU’s politiske dagsorden. Med øget bevidsthed om klimaforandringer, bæredygtig udvikling og fødevaresikkerhed arbejder Europa-Kommissionen på at fremme politikker og innovative løsninger til gavn for såvel landmænd som miljøet.

Von der Leyens løfte om støtte til landmænd og gartnere i overgangen til bæredygtigt landbrug viser tydeligt hendes engagement i at fremme en mere miljøvenlig og bæredygtig landbrugssektor i Europa.

Europæisk Landbrugspolitik: Styrkelse af Bæredygtighed

Europa står over for udfordringer som klimaforandringer, ressourceknaphed og behovet for at sikre fødevaresikkerhed for en voksende befolkning. Her spiller landbrugssektoren en vital rolle i at sikre bæredygtig produktion, miljømæssigt forsvarlige metoder og social ansvarlighed. Europa-Kommissionens indsats for at fremme bæredygtighed i landbrugssektoren omfatter støtte til økologisk landbrug, reduktion af klimapåvirkninger og fremme af cirkulær økonomi i landdistrikterne.

Styrkelse af Landbrugssamfundene: Social og Økonomisk Bæredygtighed

Udover fokus på miljømæssig bæredygtighed erkender Europa-Kommissionen vigtigheden af at støtte landbrugssamfundenes sociale og økonomiske udvikling. Dette inkluderer tiltag som ordentlige arbejdsforhold, støtte til unge landmænd og fremme af lokal samfundsudvikling, for at skabe en mere levedygtig fremtid.

Von der Leyens løfte om støtte til landmænd i overgangen til bæredygtigt landbrug viser hendes dedikation til at fremme en retfærdig og inkluderende fremtid for landbrugssektoren i Europa.

Konklusion

Ursula von der Leyens tilsagn om støtte til landmænd og gartnere i overgangen til bæredygtigt landbrug illustrerer Europa-Kommissionens betydelige indsats for at fremme en mere bæredygtig og retfærdig landbrugssektor i Europa. Med fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed fortsætter Europa-Kommissionen sit arbejde for at sikre en levedygtig fremtid for både landbrugssamfundene og miljøet.

Kilder:

  1. NieuweOogst.nu – Ursula von der Leyen belooft steun aan boeren in nieuwe ambtstermijn
  2. LTO Nederland – Ursula von der Leyen herkozen als voorzitter Europese Commissie