Ursula Von Der Leyen

This shot makes me thirsty! I love how this shot turned out. I was about 10 meters above the ground with my Mavic Pro. This is a small winery in the mid-Willamette Valley outside Salem, Oregon. This is one of the biggest wine-producing areas in the country and it makes for some wonderful evening drone flights.

Photo by: Dan Meyers on Unsplash

Ursula von der Leyen: Genvalgt som formand for Europa-Kommissionen og hendes støtte til landbrugssektoren

Ursula von der Leyen, formand for Europa-Kommissionen, er blevet genvalgt til en ny embedsperiode og har indvilliget i at støtte landmænd og gartnere under overgangen til bæredygtigt landbrug. Europa-Parlamentet stemte anonymt, og genvalget blev bekræftet via brevstemmer.

Genvalg og Støtte til Landbrugssektoren

Den tyske politiker Ursula von der Leyen har siden 2019 beklædt posten som formand for Europa-Kommissionen, EU’s udøvende organ. Hendes genvalg blev anerkendt af Europa-Parlamentet gennem en anonym afstemning baseret på skriftlige stemmer. Dette støtter op om hendes lederskab og visioner for Europa-Kommissionen.

Fokus på Bæredygtigt Landbrug

I sin nye embedsperiode har Ursula von der Leyen understreget betydningen af at støtte landbrugssektoren i overgangen til mere bæredygtige praksisser. Hun har forpligtet sig til at hjælpe landmænd og gartnere med at opnå en mere miljøvenlig landbrugsproduktion. Dette inkluderer fremme af innovative landbrugsmetoder, bevarelse af biodiversitet og reduktion af landbrugets miljøpåvirkning.

Ursula von der Leyen og Den Grønne Omstilling

I sin rolle som formand for Europa-Kommissionen har Ursula von der Leyen været en førende figur i EU’s grønne omstilling. Hendes vision indebærer målsætninger om at bekæmpe klimaforandringer, beskytte naturen og fremme bæredygtig udvikling. Hendes genvalg giver hende mulighed for at fortsætte arbejdet med at implementere grønne politikker og initiativer for at sikre Europas bæredygtige fremtid.

Referencer

  • Læs mere om Ursula von der Leyens støtte til landbrug og gartneri i den nye embedsperiode her via NieuweOogst.nu.
  • Få yderligere information om Ursula von der Leyens genvalg som formand for Europa-Kommissionen på BNR Nieuwsradio.

Konklusion

Ursula von der Leyens genvalg som formand for Europa-Kommissionen og hendes støtte til landbrugssektoren i den kommende embedsperiode understreger hendes dedikation til at lede Europa mod en mere bæredygtig fremtid. Med en klar vision for den grønne omstilling og støtte til landbruget spiller hun en afgørende rolle i at forme Europas vej fremad.