Balaton Átúszás

None

Photo by: Austrian National Library on Unsplash

Historisk Deltagelsesrekord ved Balaton-átúszás 2024

Balaton-átúszás satte i år rekord med over 11.000 deltagere, der svømmede 5,2 km mellem Révfülöp og Balatonboglár. Dette vidner om en stigende popularitet for det årlige arrangement ved Balatonsøen i Ungarn.

Baggrund og Udvikling

Som en af Ungarns ældste åbent vands svømmearrangementer er Balaton-átúszás også kendt som ‘Balaton Swim’. Første gang afholdt i 1983, tiltrækker det svømmere fra hele Europa.

Deltagelsesrekord i 2024

Ved den 42. Lidl Balaton-átúszás deltog over 11.000 svømmere i den hårde 5,2 km lange rute. Arrangementet strækker sig over to dage, og kræver styrke, udholdenhed og dedikation fra deltagerne.

Årets begivenhed blev særligt bemærkelsesværdig på grund af den enestående deltagelse og den skærpede konkurrence.

Den Unikke Oplevelse

Balaton-átúszás giver svømmere i alle aldre og niveauer en enestående oplevelse. Svømningen i Balatonsøen, den største sø i Centraleuropa, tilbyder en smuk naturkulisse og en følelse af bedrift ved at krydse søen til fods.

Det er også en enestående lejlighed til at møde ligesindede, udveksle erfaringer og skabe uforglemmelige minder.

Fremtiden for Balaton-átúszás

Med sin stigende popularitet og rekordstore deltagelse ser Balaton-átúszás lyst på fremtiden. Arrangørerne arbejder på at forbedre og udvide arrangementet for at imødekomme svømmernes behov og skabe en endnu mere spektakulær oplevelse i kommende år.

Konklusion

Balaton-átúszás 2024 oversteg enhver forventning med sin rekordstore deltagelse på over 11.000 svømmere. Arrangementet fortsætter med at inspirere svømmere på alle niveauer og byder på en unik oplevelse i en fortryllende natur ved Balatonsøen.

For yderligere information om årets begivenhed, besøg Index.hu og Híradó.hu.