Giovanni Pernice

Dancing in the shadow

Photo by: Ardian Lumi on Unsplash

Giovanni Pernice afviser kontrovers med Amanda Abbington

Giovanni Pernice, kendt fra “Strictly Come Dancing”, er blevet midtpunktet for en kontrovers med skuespillerinden Amanda Abbington. Abbington hævder at have 50 timers optagelser af Pernice’s “unødvendige, nedladende og grusomme” opførsel under deres samarbejde på danseprogrammet. Pernice benægter kraftigt Abbingtons påstande og udtaler, at han ser frem til at rense sit navn.

Hvad er sagen?

Amanda Abbington har offentligt anklaget Giovanni Pernice for at have opført sig dårligt og kræver retfærdighed ved at frigive optagelserne. Hun hævder, at Pernice har forsøgt at blokere de 50 timers optagelser for offentligheden og beskriver hans opførsel som “unødvendig, ond og nedladende.”

Pernices forsvar

Giovanni Pernice nægter kategorisk Abbingtons påstande og insisterer på, at der ikke er noget sandhedsbevis i hendes udtalelser. Han har offentligt erklæret, at han ser frem til at bevise sin uskyld og rense sit navn i lyset af de beskyldninger, der er blevet rettet mod ham.

Reaktion fra BBC og Pernice

Både Giovanni Pernice og BBC’s direktør Tim Davie er blevet bedt om at reagere på Amanda Abbingtons beskyldninger. Der er endnu ingen officielle udtalelser fra BBC eller Pernice ud over at insistere på uskyld og planer om at adressere anklagerne.

Konklusion

I lyset af den offentlige kontrovers mellem Giovanni Pernice og Amanda Abbington er der stadig mange ubesvarede spørgsmål. Mens Abbington fastholder sine påstande, står Pernice ved sin uskyld og forsikrer om, at sandheden vil komme frem. Det er klart, at sagen vil fortsætte med at udvikle sig, og det vil være interessant at se, hvordan det hele udfolder sig i fremtiden.

Kilder:

  1. Sky News – Strictly Come Dancing: Amanda Abbington says 50 hours of footage…
  2. Channel 4 News – BBC and Giovanni Pernice statements on Amanda Abbington’s…