Bella Hadid

None

Photo by: averie woodard on Unsplash

Bella Hadid: Adidas-annonce droppet efter israelsk kritik

Bella Hadid, den berømte model, der blev udvalgt til at promovere sko inspireret af de olympiske lege i München i 1972, befinder sig midt i en kontrovers efter kritik fra Israel. Den tyskbaserede sportstøjsvirksomhed, Adidas, valgte at trække en reklame med Bella Hadid tilbage fra kampagnen for SL72-skoene som følge af Israels utilfredshed.

Bella Hadid: En Velkendt Model

Bella Hadid er en af de mest anerkendte og populære modeller i modeverdenen. Hun har gået landingsbaner over hele verden, medvirket i utallige kampagner for store brands og opnået enorm popularitet på sociale medier. Med en imponerende karriere og et stort følge på Instagram har Bella Hadid etableret sig som en indflydelsesrig skikkelse i modeverdenen.

Kontroversen om Adidas-reklamen

Adidas’ beslutning om at inkludere Bella Hadid i deres reklamekampagne for SL72-skoene, der hyldede de olympiske lege i München i 1972, vakte kontrovers. Under disse lege blev 11 israelske atleter dræbt, hvilket stadig er et følsomt emne. Israel kritiserede Adidas for at benytte Bella Hadid i reklamen, hvilket resulterede i, at virksomheden trak reklamen tilbage.

Reaktioner og Debatter

Kontroversen omkring Adidas’ reklame med Bella Hadid har medført divergerende synspunkter. Nogle støtter Israels reaktion og anser brugen af Bella Hadid som upassende, mens andre forsvarer både Adidas og modellen og ser episoden som et uheldigt sammenfald. Diskussionen om grænsen mellem mode, historie og politik er blevet intensiveret som følge af denne episode.

Konsekvenser for Bella Hadid og Adidas

Både Bella Hadid, en eftertragtet model, og Adidas, et globalt anerkendt sportsmærke, har oplevet konsekvenserne af reklamen. Mens Bella Hadid valgte at kommentere situationen og udtrykke sin respekt for historien via sociale medier, har Adidas revideret deres strategi for at undgå lignende kontroverser i fremtiden.

Sammenfatning

Bella Hadids deltagelse i Adidas’ reklamekampagne har udløst betydelig kontrovers i kølvandet på israelsk kritik. Den berømte model og det velkendte sportsmærke har begge stået over for reaktioner og konsekvenser som følge af reklamen. Diskussionen om grænsen mellem mode, historie og politik har været omdrejningspunkt for debat i lyset af denne episode.

Kilder: