Girmay

Director Abraham Wolde in Asmera, Eritrea

Photo by: mulugeta wolde on Unsplash

Biniam Girmay: Vejen til den grønne trøje ved Tour de France 2024

Biniam Girmay, en Eritreansk cykelrytter, har skabt overskrifter ved at forlænge sin kontrakt med holdet Intermarche-Wanty indtil 2028, blot timer efter at han sikrede sig den grønne trøje ved Tour de France 2024.

Et Løfte I Cykelsporten

Biniam Girmay har gjort sig bemærket som et af de mest lovende talenter i cykelsporten. Hans sejr ved Tour de France og erobringen af den prestigefyldte grønne trøje har cementeret hans status som en fremadstormende stjerne i sporten.

En Forlængelse og Fortsat Succes

Efter at have imponeret med sit talent på cyklen, har Biniam Girmay forlænget sin kontrakt med Intermarche-Wanty frem til 2028. Hans præstation ved Tour de France og sejren i den grønne trøje har givet holdet stor anerkendelse. Girmay betragter holdet som sin familie og ser frem til at repræsentere dem i kommende internationale løb.

En Lys Fremtid

Med sin nylige kontraktforlængelse og succesen ved Tour de France 2024, tegner fremtiden lys for Biniam Girmay. Hans talent og dedikation forventes at føre til endnu større bedrifter i fremtiden. Verden over glæder publikum og fans sig til at følge hans fortsatte rejse og se, hvilke præstationer denne unge cykeltalent har i vente.

Kilder

  1. FloBikes – Biniam Girmay Forlænger Kontrakt Efter Succesfuld Tour de France …
  2. Cyclingnews.com – Biniam Girmay Forlænger med Intermarché-Wanty Indtil 2028 Efter Tour …

Afslutning

Biniam Girmays sejr ved Tour de France 2024 og den efterfølgende kontraktforlængelse bevidner om hans talent og ihærdighed. Med støtte fra holdet og fans verden over, tegner fremtiden lys for denne unge stjerne på cykelhimlen.