Zwembad

I took this photograph of a group of ladies at a photo walk in NYC. It perfectly exemplified the unity that took place among photographers, models and creatives alike.

Shout out to International Women’s Day.

Photo by: Vonecia Carswell on Unsplash

Zwembad MPC Sint-Franciscus lukker for evigt

Zwembade er populære udflugtsmål, men desværre er varigheden ikke altid garanteret. Det belgiske zwembad MPC Sint-Franciscus, etableret i 1976, har truffet den triste beslutning om at lukke sine døre permanent efter 48 års drift. Lokalbefolkningen har reageret med både nostalgi og beklagelse over tabet af dette elskede sted gennem årtier.

Zwembad MPC Sint-Franciscus: Et ikon i lokalsamfundet

Gennem årene har zwembad MPC Sint-Franciscus været et samlingssted for mennesker i alle aldre. Med sine bassiner og legeområder har det dannet rammen om familiesjov og hyggelige stunder. Lukningen af zwembadet markerer dog slutningen på en æra og efterlader et tomrum i lokalsamfundets hjerte.

Beliggende i Strijtem har zwembadet været et symbol på fællesskab og aktivitet i næsten et halvt århundrede. Lukningen har forårsaget en følelse af tab blandt de lokale, der må sige farvel til en vigtig del af deres kulturelle arv.

Svømningens fremtid i lokalsamfundet

Selvom zwembad MPC Sint-Franciscus har lukket, lever interessen for svømning og vandaktiviteter videre. Svømmebassiner fortsætter med at tiltrække personer i alle aldre, der søger sjov og motion i vandet. Belgien vil fortsat opretholde sin svømmetradition gennem andre offentlige faciliteter og svømmehaller.

Det er afgørende, at lokalsamfundet og myndighederne anerkender værdien af sådanne fritidsfaciliteter og fortsætter med at investere i muligheder, der fremmer sundhed og fællesskab. Selvom zwembad MPC Sint-Franciscus er gået tabt, er der stadig håb om, at nye steder kan opstå, hvor folk kan fortsætte med at nyde glæden ved vandsjov og svømning.

Resumé

Den endelige lukning af zwembad MPC Sint-Franciscus er en markør for afslutningen på en æra af fællesskab og glæde for Strijtem og omegn. Selvom det er en trist tid for dem, der elskede dette sted, åbner det også op for nye muligheder for at udforske og udvikle andre svømmebassiner og fritidscentre. Svømmebassiner forbliver en væsentlig del af menneskers liv, hvor minder skabt varer livet igennem.

Kilder: