Sfinks Festival

DJ at work

Photo by: Marcela Laskoski on Unsplash

Oplev Multikulturel Musikfestival: Sfinks Festival

Sfinks Festival er årligt et højdepunkt, der tiltrækker tusindvis af besøgende til den maleriske by Boechout i Antwerp-provinsen. Kendt for sit mangfoldige musikprogram og særegne atmosfære, lover årets festival en endnu mere spændende og kulturelt berigende oplevelse end tidligere år.

Festivalfakta

Sfinks Festival hylder musik og kultur fra hele verden med en imponerende opstilling af artister inden for genrer som verdensmusik, reggae og elektronisk musik. Publikum kan nyde koncerter, workshops, gadeunderholdning, og international gastronomi, hvilket skaber en sand smeltedigel af kulturelle indtryk og oplevelser.

Historie og Højdepunkter

I 1975 blev festivalen første gang afholdt og har siden været en fast sommertradition i Belgien. Kendt for at forene mennesker fra diverse baggrunde i fællesskab om musik og dans, er Sfinks Festival et unikt rum for kulturel udveksling og samvær.

Praktisk Information

Forbered dig til årets Sfinks Festival i Boechout ved at medbringe solcreme, en hat og en regnfrakke, da arrangementet hovedsageligt foregår udendørs. På festivalområdet er der mad- og drikkeboder med lækkerier fra hele verden, så sørg for at have kontanter, da nogle boder kun accepterer dette.

Konklusion

Sfinks Festival er en kulturel perle, der bør opleves. Med sit alsidige musikprogram, multikulturelle vibe og charmerende setting er festivalen et must for musikelskere, der søger en unik oplevelse. Marker kalenderen og glæd dig til at deltage i dette års Sfinks Festival!

Læs mere om Sfinks Festival på RTL info for detaljer om arrangementet.