Wicked

There is a huge psychiatric ward in the north of Prague, Czech Republic. On the outskirts of this vast area there are houses for ordinary people, one of them being this house where one of my friends was born and raised.

Photo by: Ján Jakub Naništa on Unsplash

Udforsk den onde side af Halloween med 12 uhyggelige pop-ups i DC Hvis du er på jagt efter en uhyggelig oplevelse denne halloween, bør du kigge nærmere på temaet “Wicked”, der i øjeblikket har over 1.000+ søgninger. Udtrykket “Wicked” associeres ofte med det onde, trolddom, samt en hypet musical og generelt det uhyggelige. Et centralt element i halloween-fejringen er de spøgelsesagtige pop-up begivenheder, der finder sted i barer og restauranter rundt omkring i DC-området. WTOP har sammensat en liste over de 12 mest uhyggelige Halloween-pop-ups, som du bare ikke må gå glip af. Ønsker du at dykke dybere ned i det onde og dets kulturelle referencer til blandt andet hekse og skurke, så tag et kig på National…

…Historic Society’s fremragende samlinger og udstillinger. Disse særlige halloween-tema-pop-ups tilbyder en unik mulighed for at opleve lidt uhygge og spænding på en anderledes og festlig måde. Fra spooky cocktails til creepy dekorationer vil disse steder helt sikkert tilfredsstille din lyst til det overnaturlige og det grænseoverskridende. Grib chancen for at fejre denne skræmmende højtid på en spektakulær måde, mens du udforsker de mørke temaer, som “Wicked” og det onde repræsenterer. Så forbered dig på en halloween aften fyldt med gys og sjov og gør dig klar til at blive skræmt og underholdt på samme tid.