Disney Plus

disney dream

Photo by: PAN XIAOZHEN on Unsplash

Disney Plus: Hvad du bør vide om den nye politik for deling af adgangskoder

Med over 10.000 daglige søgninger i Danmark er Disney Plus et af de mest omtalte emner i øjeblikket. Disney har netop offentliggjort ændringer i deres politik for deling af adgangskoder, som vil påvirke, hvor mange enheder der kan streame samtidigt på en konto. Den nye politik forbyder ekstra medlemmer med en aktiv Hulu- eller Disney+ abonnement, hvilket potentielt kan påvirke din abonnementspris. Disse ændringer har allerede skabt stor opmærksomhed og debat online. Ifølge The Verge opkræver Disney nu et gebyr for ekstra medlemmer, der ønsker at streame på den samme konto.

Ændringer i politikken

Disney’s nye politik har skabt røre, da den nu begrænser antallet af enheder, der kan streame på en konto samtidig. Brugere med ekstra medlemmer, der allerede har en aktiv abonnement, vil blive påvirket af disse ændringer. Denne nye tilgang kan resultere i prisstigninger for brugerne, hvis de har planer om at fortsætte med at dele adgangskoder på tværs af enheder.

Konsekvenser for abonnenterne

De seneste ændringer i Disney Plus’ politik betyder, at abonnenterne nu bliver nødt til at overveje deres delingsvaner og potentielt betale ekstra for flere brugere. Dette skridt fra Disney har delte meninger online, hvor nogle mener, at det er rimeligt at opkræve for ekstra medlemmer, mens andre ser det som en ulempe for familier og venner, der ønsker at dele en konto. Det er vigtigt for brugerne at være opmærksomme på disse ændringer og forberede sig på eventuelle økonomiske konsekvenser, hvis de fortsætter med at dele adgangskoder på kryds og tværs.