Internet

Blue light passing over fibre optic cable. The fiber optic is very vivid and striking. Ideal image for depicting superfast gigabit fibre broadband, networks, networking and other internet technology.

Photo by: Compare Fibre on Unsplash

Statlige midler afgørende for internetudvidelse i Wisconsin

En nylig rapport om bredbåndsudvidelse understreger behovet for investering i Wisconsin for at forbedre internetadgang og overkommelighed. På den anden side har byrådsmedlem Laura Pastor i Phoenix reageret på den digitale kløft, der blev synlig under COVID-19-pandemien i 2020 ved at tage initiativer for at sikre internetadgang til studerende uden forbindelse. Disse eksempler fremhæver udfordringerne ved manglende investering i internetinfrastruktur.

Mangel på føderale midler presser på for statslige investeringer

Understøttelse fra visse føderale kilder har ikke været tilstrækkelig, hvilket har presset på behovet for statslige midler til at imødekomme de stigende behov for internetadgang. Du kan læse mere om denne problemstilling på The Capital Times her og på 12news.com her. Investering i internetadgang er afgørende for at sikre en mere inklusiv digital fremtid.