Uganda

None

Photo by: Mieke Campbell on Unsplash

Nyheder om innovation og rent vand i Uganda

Uganda har for nylig været genstand for mere end 2.000 søgninger på grund af spændende udviklinger. To bemærkelsesværdige historier inkluderer implementeringen af NewBoCo’s Tiny Techies-program i Uganda samt en velgørende gestus fra Türkiye, der har doneret vandbrønde til det centrale Uganda.

NewBoCo’s Tiny Techies-program udvider til Uganda

NewBoCo, en velgørende organisation, fejrer sit 10-års jubilæum i Iowa med fokus på at drive innovation og iværksætteri. Deres Tiny Techies-program, der engagerer børn i teknologiverdenen, udvides nu til Uganda, hvilket vil give endnu flere børn mulighed for at lære om teknologi. Programmet sigter mod at skabe en positiv indvirkning på børn i Uganda. En kilde til denne historie kan findes her.

Türkiye donerer vandbrønde til det centrale Uganda

På den anden side har Türkiye’s Cansuyu Aid and Solidarity Association doneret fire vandbrønde til det centrale Uganda for at bidrage til at løse problemer med manglende adgang til rent drikkevand i området. Denne gestus vil have en direkte og positiv indvirkning på lokalsamfundet og bidrage til at forbedre livskvaliteten for mange mennesker i Uganda.