Epic Games

None

Photo by: Erik Mclean on Unsplash

Epic Games: Spilfænomenet Alle Snakker Om

Epic Games har for nylig været genstand for intens omtale med over 50.000+ søgninger. Selskabet har med spillet Fortnite og Epic Games Store tiltrukket betydelig opmærksomhed. Lad os udforske, hvorfor Epic Games er så dominerende i samtalerne i øjeblikket.

Hvad Kendetegner Epic Games?

Epic Games er en amerikansk softwareudvikler og udgiver grundlagt i 1991. Selskabet er især kendt for multiplayer-spillet Fortnite, der nyder enorm popularitet globalt. Ud over spiludvikling driver Epic Games også Epic Games Store, en digital distributionsplatform for spil og software.

Fortnite er tilbage på iOS og Android

En af de seneste store begivenheder er, at Fortnite nu igen kan spilles på iOS- og Android-enheder. Efter intense uoverensstemmelser med Apple og Google er spillet nu tilgængeligt på mobiltelefoner som iPhones og iPads. Dette betyder, at både fans af Fortnite, Fall Guys og Rocket League Side Swipe kan glæde sig over at kunne installere spillene på deres enheder.

Kilde: PC-WELT

Epic Games udfordrer Apple og Google

Epic Games har længe været i konflikt med Apple og Google vedrørende Fortnite’s tilgængelighed i deres appbutikker. Som respons har Epic Games nu lanceret deres egen appbutik til distribution af spillet. Denne handling udfordrer de traditionelle appbutikmodeller og repræsenterer en frisk tilgang til spildistribution på tværs af platforme.

Kilde: WirtschaftsWoche

Overordnet set:

Epic Games fortsætter med at dominere overskrifterne med deres spil og distributionsplatform. Med Fortnite’s tilbagevenden til iOS- og Android-enheder og Epic Games’ udfordring af tech-giganter som Apple og Google, fastholder Epic Games sin position som et omdrejningspunkt i spilverdenen. Følg med i de seneste nyheder fra Epic Games for at være opdateret om branchens udviklinger.