Electric Picnic Stage Times 2024

DJ at work

Photo by: Marcela Laskoski on Unsplash

Electric Picnic 2024: Scene Tider Udgivet

Electric Picnic, en af Irlands mest ikoniske musikfestivaler, har nu offentliggjort scene tiderne for 2024. Uanset om du foretrækker popikoner som Kylie Minogue eller mere alternative kunstnere som Kneecap, vil der være noget for enhver smag på festivalen. Lad os udforske, hvornår og hvor de store navne vil optræde.

Hovedscener og Kunstnere

Festivalen strækker sig over flere dage, hvor hovednavnene vil indtage scenen for at underholde de tusindvis af festivalgæster. Blandt de mest eftertragtede optrædener inkluderer Calvin Harris, Noah Kahan, Kylie Minogue og mange flere. Den spændende lineup lover en mindeværdig musikalsk oplevelse for alle tilstedeværende.

Fredag, Lørdag og Søndag

Fredagen på Electric Picnic 2024 indledes med Noah Kahans optræden på hovedscenen, efterfulgt af en række spændende shows på tværs af festivalområdet. Lørdagen byder på endnu flere fantastiske kunstnere, der leder frem mod hovednavnet Calvin Harris, der vil afslutte dagen med en spektakulær optræden. Søndagen, festivalens sidste dag, kulminerer med popdronningen Kylie Minogues uforglemmelige finale til årets begivenhed.

Billetter og Yderligere Information

Hvis du søger mere information om billetter, overnatningsmuligheder eller andre praktiske oplysninger, kan festivalgæster besøge Electric Picnics officielle hjemmeside. Det anbefales at sikre sig billetter i god tid på grund af begivenhedens popularitet.

Konklusion

Electric Picnic 2024’s scenetider er nu tilgængelige, og festivalen lover en musikalsk fest for alle besøgende. Med en imponerende lineup af kunstnere, der spænder over forskellige genrer, er der underholdning for enhver smag på årets begivenhed. Tjek tidsplanen for at sikre, at du ikke går glip af dine yndlingskunstneres fantastiske optrædener.

Kilde: