Os 2028

A moment before everything kicked off at the world champs, Hawaii is a special place as it has a certain energy about it and it was an epic experience to race there.

Photo by: Ashley de Lotz on Unsplash

Danmark Sejler Mod OL 2028

Danmark ser frem til Sommer-OL 2028 i Los Angeles, hvor sportsfans vil opleve fremragende præstationer og spændende konkurrencer på tværs af discipliner.

Stærkt Atletisk Lineup

Med dygtige atleter som Caroline Wozniacki, Pernille Blume og Mads Pedersen, forbereder Danmark sig på at skinne under OL 2028 på verdensplan.

Dedikation til Succes

Danske atleter er i intensiv træning og forberedelse, herunder træningslejre og teknisk udvikling, alt sammen med fokus på at opnå topform til de kommende olympiske lege.

Stolt Olympisk Arv

Danmark har en stolt tradition for medaljer ved Olympiske Lege, fra håndbold til sejlsport, hvilket driver danskernes ambition om succes ved OL 2028.

Afgørende Fanstøtte

Fans og tilskuere spiller en afgørende rolle for at motivere danske atleter til at præstere deres bedste under OL 2028, hvilket giver en ekstra dimension til konkurrencen.

Mangfoldige Discipliner i Rampelyset

OL 2028 vil præsentere en bred vifte af discipliner, inklusive svømning, gymnastik, atletik og cykling, for en engageret publikum og seerskare.

Interaktiv TV-Dækning

Med avancerede teknologier og omfattende mediedækning vil OL 2028 være tilgængeligt på tværs af medieplatforme, hvilket giver fans mulighed for at følge med og støtte deres favoritatleter.

Kulturel Betydning og Samhørighed

OL 2028 vil ikke blot være en sportsbegivenhed, men også en kulturel fest, der forener nationer og skaber mindeværdige øjeblikke for atleter og fans verden over.

Danmark Klar til Historie

OL 2028 repræsenterer en unik mulighed for danske atleter at skinne nationalt og internationalt, støttet af fans og en unik olympisk ånd, der vil skabe stolthed og historie for Danmark.