Matilde Reymão

None

Photo by: Chris Murray on Unsplash

Matilde Reymão: Skuespillerinden er forlovet med Nic Von Rupp

Den talentfulde skuespillerinde, Matilde Reymão, er nyforlovet med sin kæreste, Nic Von Rupp, efter en romantisk ferie på Bali, Indonesien. Efter at have modtaget stærk opbakning fra nære venner og familie står det klart, at de to har sagt ja til hinanden. Offentligheden og medierne har ivrigt fulgt med i forlovelsen.

Om Matilde Reymão

Matilde Reymão, en 24-årig skuespillerinde, er bedst kendt for sin rolle som hovedkarakteren i TVI’s serie “Cacau.” Hendes karisma og skuespiltalent har vundet publikums hjerter og gjort hende populær i underholdningsverdenen.

Forlovelsen med Nic Von Rupp

Nic Von Rupp, en 34-årig professionel surfer, og Matilde Reymão begyndte at danse for fire år siden og har boet sammen de seneste to år. Deres forlovelse kom som en glædelig overraskelse både for dem selv og deres fans. Billeder fra deres romantiske stunder og bekræftelser fra pålidelige kilder har udløst en strøm af lykønskninger til det forelskede par.

Reaktioner fra Medier og Fans

Nyheden om forlovelsen er blevet modtaget med stor entusiasme af medier som Jornal de Notícias og Caras, som deler detaljer om parrets forlovelse. Fans af Matilde Reymão og Nic Von Rupp har ligeledes udtrykt deres glæde og støtte til parret via diverse sociale medieplatforme.

Det er tydeligt, at offentligheden er begejstret for denne kærlighedshistorie mellem en talentfuld skuespillerinde og en dygtig surfer, der har fundet hinanden og besluttet at binde sig til hinanden i et livslangt forhold.

Afsluttende Betragtninger

Forlovelsen mellem Matilde Reymão og Nic Von Rupp har udløst en strøm af varme ønsker og kærlighed fra fans og offentligheden generelt. Deres historie er et levende bevis på ægte kærlighed og samhørighed, som inspirerer andre til at tro på kærlighedens magi. Vi glæder os til at følge med i deres rejse og ønsker dem alt mulig lykke i deres kommende ægteskab.

Kilder: