Västgård

None

Photo by: Henry Be on Unsplash

Alt Du Behøver At Vide Om Västgård I Jämtland

Västgård er en årlig begivenhed i Jämtland, Sverige, med tusindvis af besøgende. Startet i 1994 som Fäviken Game Fair af Bengt Mona, er den nu ejet af Egon Wikström og Erik Alexandersson.

Historisk Baggrund og Formål

Västgård begyndte som en jægermesse for at forene jægere og naturelskere, fejre naturens skønhed og biodiversitet. I dag tiltaler den jægere og naturelskere, der ønsker det bedste fra det svenske udendørsliv.

Aktiviteter og Highlights

Besøgende i alle aldre kan nyde et bredt udvalg af aktiviteter såsom skydebaner, bueskydning og naturvandringer på Västgård. Der er også workshops om dyrevelfærd, naturbevarelse og jagtteknik.

Mød Eksperterne

På Västgård kan besøgende lære af erfarne jægere, naturforskere, våbenproducenter og friluftseksperter – en unik mulighed for værdifuld rådgivning og indsigt.

Presseomtale

Ifølge Jaktjournalen hylder Västgård jagttraditioner og fremmer bæredygtig jagt og naturovervågning. Udover jagtudstyr tilbyder mæssen også uddannelse og debat om natur-tilknyttede emner.

Opsummering

Västgård er ikke blot en messe, men et samlingssted for naturinteresserede, der deler passion for det svenske landskab. Med mangfoldige aktiviteter, attraktioner og ekspertise er Västgård en unik oplevelse for alle besøgende i Jämtland. Så næste gang du er i området, bør du ikke gå glip af chancen for at besøge denne spændende begivenhed.

Kilde: