Senior Open

Anticipatiom

Photo by: Ariel on Unsplash

Alt om Senior Open

Golf er en sport for eliten, der tiltaler både spillere og tilskuere i alle aldre. Senior Open er en begivenhed, som vækker interesse blandt golfentusiaster verden over. Her kan du læse alt, hvad du behøver at vide om dette prestigefyldte arrangement.

Hvad er Senior Open?

Senior Open er en professionel golfturnering åben for spillere over en vis alder, normalt 50 år eller ældre. Turneringen tiltrækker tidligere topgolfspillere, som stadig ønsker at konkurrere på højt niveau og vise deres færdigheder.

Historie

Den første Senior Open fandt sted tilbage i 1987 og er siden blevet en af de mest prestigefyldte begivenheder inden for senior golf. Mange legendariske golfspillere har præget turneringens historie gennem årene.

Konkurrenceformat

Senior Open følger typisk et 72-hullers slagspilsformat, hvor spillerne konkurrerer over flere dage for at opnå en samlet score. De bedste spillere kvalificerer sig til finalerunderne, hvor vinderen findes baseret på den laveste samlede score.

Aktuelle begivenheder

Et af de seneste højdepunkter fra Senior Open var, da Stephen Ames førte efter første runde af The Senior Open Championship på Carnoustie. Han formåede at holde en et-ud-føring over en kvartet af spillere. Thomas Bjorn, den danske golfstjerne, blev udnævnt til æresmedlem for livet med 15 sejre på European Tour og vicekaptajn for det europæiske Ryder Cup-hold.

Deltagelse i Senior Open

Hvis du er golfentusiast og gerne vil se tidligere golfstjerner konkurrere, er Senior Open den perfekte begivenhed for dig. Du kan følge turneringen enten personligt på banen eller via live-udsendelser og opdateringer på tv eller online.

Afsluttende tanker

Senior Open er ikke kun en chance for tidligere golfspillere at konkurrere på højt plan, men også en mulighed for golfentusiaster at nyde spændende golfaction og se deres favoritstjerner i aktion igen.

Læs mere om Stephen Ames’ første rundedrift ved The Senior Open på pgatour.com og om Thomas Bjorns udnævnelse til æresmedlem på usatoday.com.