Os

None

Photo by: Siegfried Poepperl on Unsplash

Klar til OS-invigningen: Nøgleinformation

Årets Olympiske Lege nærmer sig, og interessen for åbningsceremonien er enorm med over 10.000+ søgninger. For at lette forvirringen og sikre, at du er opdateret med de seneste begivenheder omkring OL, vil vi guide dig gennem alt, du har brug for at vide om den forestående OS-invigning.

Ebba Busch som Sveriges repræsentant

Ebba Busch, Sveriges vice statsminister og energi- og næringsminister, tager til Paris for at repræsentere Sveriges regering ved den prestigefyldte åbningsceremoni. Hendes deltagelse understreger Sveriges politiske engagement under begivenheden.

For yderligere oplysninger, se: Regeringen och Regeringskansliet

Oplev OL-ånden ved Olympiafestivalen

En enestående mulighed for OL-entusiaster er Olympiafestivalen, der løber fra den 26. juli til 12. august i Westfield Mall of Scandinavia i Solna, Stockholm. Dette arrangement giver dig mulighed for at komme helt tæt på OL-spændingen og medaljerne.

Læs mere her: Sveriges Olympiska Kommitté

Med disse spændende begivenheder og aktiviteter forud for OL er det tydeligt, at interessen for OS-invigningen vil fortsætte med at vokse. Hold dig opdateret for at følge med i alt det spændende, der sker omkring årets Olympiske Lege.