Jay Slater Gofundme

In my profession a lot of people ask me where I am coming from. If I have time I explain them that I come originally from that place we call Spain, but that I don’t feel Spanish, I just feel a citizen of the world, a person, a human being… that I don’t see nationalities, I see people, and that the people that are trying to do “good” in this world they are my brothers, no matter where they are coming from. We are just a humanity, and any other category is limiting for starting to think about commonwealth and peace.  Ying yang, the unity.

Photo by: Aarón Blanco Tejedor on Unsplash

Støt Jay Slater via GoFundMe – Donationer strømmer til

I en bevægende tid, hvor sorg præger familie og vennekreds, åbner GoFundMe muligheden for at støtte dem, der står over for livets hårde realiteter. En britisk teenager, Jay Slater, har formået at røre offentligheden, som nu strømmer til med økonomisk støtte gennem en GoFundMe-kampagne.

Baggrund

Debbie Duncan, mor til Jay Slater, har udtrykt sin dybe taknemmelighed for den enorme støtte fra offentligheden i denne hjerteskærende tid. Efter sin søns tragiske bortgang har hun meddelt, at de indsamlede donationer vil blive anvendt til hans begravelse, så han kan få den værdige afsked, han fortjener.

GoFundMe-Kampagnen

Den GoFundMe-kampagne, der er oprettet for Jay Slater, har allerede modtaget en overvældende strøm af donationer. Familien sætter stor pris på den støtte, de modtager midt i deres sorg. Formålet med kampagnen er at skaffe midler til en passende begravelse for Jay Slater og mindes ham på en værdig måde.

Støtte fra Samfundet

Såvel venner, familie som fremmede har bidraget til GoFundMe-kampagnen for Jay Slater. Den massive opbakning viser, hvordan enkeltpersoner og samfundet som helhed kan stå sammen i svære tider for at udvise medfølelse og omsorg for dem, der har brug for det.

Planer for Donationer

Debbie Duncan har tydeligt angivet, at de indsamlede midler vil gå til Jay Slaters begravelse for at sikre en hæderlig afsked, som hun ønsker for sin søn. Planen er at forvalte donationerne på en meningsfuld måde, der ærer Jays minde og betydning.

Konklusion

I en tid præget af dyb sorg og tab står støtten fra GoFundMe-kampagner som et lyspunkt for dem, der efterlades tilbage. Jay Slaters historie minder os om den medfølelse og omsorg, der kan udspringe fra alle samfundets kroge. Ved at støtte GoFundMe-initiativer som dette kan vi alle bidrage til at give lidt trøst og hjælp til dem, der har lidt tab og befinder sig i mørket.

Kilder:

  1. The Independent – Jay Slater’s mother encourages more GoFundMe donations to give …
  2. Lancashire Telegraph – Jay Slater’s mum to use GoFundMe donations for funeral