Sic

Eminonu, Istanbul

Photo by: Engin Yapici on Unsplash

Nyhed: Den Tyrkiske Serie “Querida Filha” Lander på SIC

SIC har netop annonceret en spændende nyhed for seerne – den tyrkiske serie “Querida Filha” vil snart blive vist på kanalen. Med en stigende popularitet for tyrkiske serier på portugisiske tv-skærme, lover dette at blive en fængslende tv-oplevelse.

Baggrundsinformation om “Querida Filha”

Originalt fra Tyrkiet blev “Querida Filha” først vist på den tyrkiske kanal TV8 mellem 2018 og 2019 under navnet “Kizim”. Med sit engagerende plot og veludviklede karakterer er det en serie, der har vundet hjerter verden over, fokuseret på familieliv, drama og spænding.

SIC’s Beslutning om at Vise “Querida Filha”

Ved at genanvende denne populære tyrkiske serie imødekommer SIC seernes ønske om en unik og spændende tv-oplevelse med internationalt islæt. Med en stigende efterspørgsel efter udenlandsk indhold har kanalen sikret sig, at seerne kan nyde denne kulturelt berigende serie.

Startende allerede næste uge vil “Querida Filha” blive vist på SIC i en dubbet portugisisk version, hvilket øger serieens appel til det portugisiske publikum.

Reaktioner på Nyheden

Nyhed om “Querida Filha”s ankomst til SIC har skabt stor interesse blandt tv-seerne, der ser frem til at følge denne spændende serie. Diskussioner om seriens plot, karakterer og appel har allerede vundet indpas på sociale medieplatforme.

“Querida Filha” repræsenterer en diversificering af SIC’s tv-indhold og tilbyder seerne muligheden for at udforske nye kulturer og historier direkte fra sofaen.

Afsluttende Bemærkning

SIC’s valg om at introducere “Querida Filha” til det portugisiske publikum indvarsler en spændende æra for tv-underholdning i landet. Med en voksende interesse for internationale serier er kanalen på forkant med at imødekomme seernes behov og præferencer.

Hold øje med SIC’s programoversigt for premieredatoer og sendetider for “Querida Filha” – det er en serie, du ikke vil gå glip af!